Trainingen & Presentaties

Voor iedereen die betrokken is bij de zorg voor mensen met geheugenproblemen of dementie is het van grote waarde om kennis te maken met zingen in de zorg. Onze trainingen & presentaties zijn er daarom voor mantelzorgers, zorgprofessionals (in opleiding), wetenschappers en andere geïnteresseerden.

Zorgprofessionals kunnen hun werk prettiger en effectiever doen, door samen met mensen met dementie te zingen. Mantelzorgers krijgen door samenzang houvast in het contact. Kortom: samen zingen brengt kwaliteit en verbinding in het dagelijks leven op korte en langere termijn.

“Maartje liet ons zien dat zingen niet alleen een fijne activiteit is om de dagelijkse gang van zaken te doorbreken. Maar zij toonde ons ook dat het een krachtig handvat is om contact te maken via een ander ‘kanaal’. Om mensen te laten ontspannen en tegelijkertijd de energie te laten stromen.”

verzorgende
Trainingen & Presentaties over zingen in de zorg

Interesse in onze Trainingen & Presentaties?

Maartje de Lint deelt graag haar ervaring en expertise. Zorgorganisaties kunnen bij haar terecht voor advies, presentaties en trainingen om muziek en zang breder in te zetten in hun zorgaanbod.

Wil jij voor jouw organisatie meer weten over de zachte kracht van samen zingen? Natuurlijk denkt Maartje graag met je mee n.a.v. jouw specifieke vragen.