Aanbod

Iedereen aan de slag met Zingen in de Zorg, dat is de missie van Maartje de Lint. In de eigen huiskamer, op de dagbehandeling, het ontmoetingscentrum of in de zorginstelling. Tijdens een zorgmoment, individueel of in een groep. Kijk hieronder voor het best passende aanbod.

Zing-Cirkel-Online-PRO Welkom

Zing-Cirkel-Online

Met Zing-Cirkel-Online heb je altijd een zangeres op zak en is zo jouw steun en toeverlaat tijdens de zorg! Het is een interactief online samenzang-programma, met meer dan 80 liedjes!

Zingen in de Zorg E-learning

E-learning Ik Zing in de Zorg!

Door te zingen in de zorg met mensen met dementie, maak je makkelijker contact en schep je een ontspannen sfeer. Maartjes enthousiaste werkwijze is aanstekelijk en helpt je op weg.

Zingen in de Zorg Zing-Cirkel

Zing-Cirkel

Samen zingen in een ruime cirkel: je ziet en hoort elkaar. Dit activeert onze spiegelneuronen: als vanzelf weerkaatsen wij het plezier en de positieve energie van elkaar.

Zingen in de Zorg Individuele Zangsessies

Individuele Zangsessies

Samen zingen: aandachtig en afgestemd op de persoonlijke behoefte van iemand met dementie samen zingen. Meebewegen met wat op dat moment speelt of nodig is. Zingende zorg van het hoogste niveau.

Zingen in de Zorg Trainingen & Presentaties

Trainingen & Presentaties

Heeft jouw organisatie behoefte aan het implementeren van Zingen in de Zorg of wil je meer informatie of kennis delen in jouw netwerk? Maartje stemt graag af op de behoeften die er liggen.

Zingen in de Zorg in de opera

Opleiding tot Zorg-Zanger/es

Wil jij door middel van zang de kwaliteit van leven van iemand met dementie vergroten, het gevoel van eigenwaarde versterken én zorgen voor ontspanning en verbinding?

Contact opnemen?

Heb je een vraag naar aanleiding van alle informatie op deze website? Aarzel niet en neem contact op. Maartje de Lint helpt je graag verder.