Sanne Mallant

Sanne Mallant Zorg-Zangeres Zingen in de Zorg

Zorg-Zangeres in Alkmaar

Wat fijn dat u overweegt om samen zingen in te zetten voor uw dierbare met dementie. Ik kan me voorstellen dat u zich misschien afvraagt wat zo’n Individuele Zangsessie met mij eigenlijk inhoudt.

De Individuele Zangsessie

Ten eerste, een Individuele Zangsessie draait boven alles om u. We zingen de muziek die uw naaste mooi vindt (en kent) en tijdens de Zangsessie kijk ik naar wat hij of zij op dat moment nodig heeft. Bijvoorbeeld ontspanning, energie of een mogelijkheid om emoties te uiten. Ook heel belangrijk is: wat heeft u als partner of mantelzorger nodig? Misschien wel een moment van rust voor uzelf, of wellicht vindt u het juist heel fijn om de Zangsessie mee te beleven. Natuurlijk kan ik u ook handvaten geven om zelf door te zingen weer (meer) contact met uw naaste te ervaren.

Verbinding maken

Doordat we tijdens de Individuele Zangsessies op een heel mooie manier verbinding maken, ontstaat er een bijzondere, vertrouwde en betrokken relatie. Je zou kunnen zeggen dat ik naast Zorg-Zangeres ook vriendin ben. Ik ben niet alleen iemand om samen mee te zingen, maar ook iemand om mee te lachen en te huilen, om troost bij te vinden of herinneringen aan te vertellen. Door het zingen komen er vaak allerlei emoties vrij en herinneringen terug en daar is dus alle ruimte voor. 

Ik als zangeres

Ik ben een zangeres met een breed (all-round) repertoire in de genres klassiek, jazz, musical, pop en kleinkunst. Mijn hart gaat sneller kloppen van intieme optredens waarbij ik mensen kan raken. De mogelijkheid om als Zorg-Zangeres écht iets voor iemand te kunnen doen door te zingen: onbeschrijflijk! Ik vind het ontzettend mooi en dankbaar om mijn stem en kwaliteiten als zangeres in te kunnen zetten om iemands kwaliteit van leven te verbeteren en op zo’n bijzondere en eerlijke manier verbinding te maken met mijn medemens.Misschien wilt u wel weten hoe mijn stem klinkt; neemt u dan een kijkje op mijn website www.sannemallant.nl.

Specialisaties van Sanne

Zing-Cirkel

Samen zingen in een cirkel: onder leiding van mij samen zingen met een groep mensen met dementie en hun naasten, opgeleide vrijwilligers en een pianist. Klik hier voor meer info over de Zing-Cirkel.

Liedjes die raken

Samen met mijn pianist breng ik een intiem luisterprogramma voor bijv. een optreden in een zorginstelling, een huiskamer- of tuinconcert of enkele liedjes als begeleiding van ceremonies (zoals een bruiloft of afscheid).

Verhalenverteller

Naast zangeres ben ik ook schrijfster en fotografe. Wat al deze activiteiten met elkaar verbindt: mijn wens om een verhaal te vertellen, of dat nu door muziek, beeld of schrift is.

Contact opnemen

Heb je een vraag of zou je graag een Individuele Zangsessie voor jouw dierbare willen inplannen? Neem dan contact op met mij via 06-23373488 of info@sannemallant.nl of vul onderstaand formulier in.