Eefje Kaspers

Zorg-Zangeres in Odijk, Bunnik, Driebergen, Zeist en omstreken

Wat fijn dat u mijn pagina bezoekt. Mijn naam is Eefje Kaspers en ik heb twee grote passies: Zingen & Zorgen. Als Zorgzangers komen deze passies prachtig samen. 
Het is ongelooflijk wat muziek kan doen met mensen. Het geeft troost, het verbindt, het geeft kracht en maakt blij.
Tijdens een individuele zangsessie kom ik bij u thuis. Samen gaan we op een muzikale reis met échte oprechte aandacht, warmte, betrokkenheid en verbinding. We gaan op zoek naar de muziek waar u (of uw naaste) warm van wordt.
Door het zingen komen er vaak emoties en herinneringen vrij. Daar is tijdens de individuele zangsessie alle ruimte en aandacht voor.  We kijken samen wat fijn is; tijd om te luisteren, samen zingen, lachen, of ruimte voor verdriet.  Door de oprechte aandacht en het zingen kan de mens in zijn kern weer tevoorschijn komen. Dat geeft troost in een vaak moeilijke periode van het leven. 

Over mij
Ik werk nu ruim 20 jaar in de hulpverlening. Na mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening, met afstudeerrichting muziek, ben ik Pedagogische Wetenschappen gaan studeren.
Momenteel werk ik als gedragsdeskundige in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Een belangrijke waarde voor mij is oprechtheid en écht contact. Ik heb een ruim hart, oprechte interesse in mensen en ik kan goed luisteren.
Als zangeres zing ik al vele jaren in projecten en koren.  Ik heb een allround stem en hou van veel soorten muziek. Als ik zing ga ik stralen. En ik vind het heel erg bijzonder dat ik mijn stem kan gebruiken om met en voor u te mogen zingen.  Een lied doet zoveel meer dan vele woorden.

Ik hoop u te mogen ontmoeten; neem vooral vrijblijvend contact met mij op. 

Specialisaties van Eefje

Afstemmen:

Ik ben sensitief en voel goed aan wat er nodig is

Zorgachtergrond:

Ik werk 20 jaar in de zorg, heb ook ervaring in de thuiszorg

Enthousiasme:

Als ik zing ga ik stralen, ik ben vrolijk en dat breng ik mee in mijn werk

Contact opnemen

Ik ondersteun u of uw dierbare graag als Zorg-Zangeres vanuit Zingen in de Zorg.
Hebt u een vraag of zou u graag een Individuele Zangsessie voor uw dierbare willen inplannen,
neem dan vrijblijvend contact met mij op via 06-47222195 of eefkaspers@hotmail.com
of vul onderstaand formulier in.