Barbara Kos

Zorg-Zangeres in Utrecht – Vleuten – De Meern

Mijn naam is Barbara Kos en ik vind het heerlijk om mensen blij te maken met muziek! Het is steeds weer bijzonder om mensen met dementie mooie momenten te laten beleven door samen met hen te zingen.

Muziek speelt mijn leven lang al een centrale rol, mijn eerste muziekles kreeg ik toen ik 5 jaar was en als tiener zong ik veel bijzondere concerten. Tegenwoordig zing ik bij Kamerkoor JIP en neem ik regelmatig deel aan projecten met andere gezelschappen. Mijn muzikale ervaring heb ik de laatste jaren flink kunnen uitbreiden met organisatorische ervaring in de culturele sector.

Tijdens de corona-pandemie viel mijn werk weg en daarom ben ik in die tijd als buddy in het ziekenhuis aan de slag gegaan (extra handen in de zorg). Op die manier kon ik een concrete bijdrage leveren aan de crisis. Het positieve effect van zingen met mensen heb ik daar vaak ervaren.

Gelukkig kunnen we nu weer samen zingen en dat kom ik heel graag met u doen! Ik plan graag een afspraak met u om kennis te maken en na te gaan wat de mogelijkheden zijn.

Specialisaties van Barbara

Verbinden

Ik wil mensen graag met elkaar verbinden. Zingen is een heel bijzondere manier om contact te maken en verbinding te realiseren.

Muziek

Op allerlei manieren maak ik de wereld graag een beetje mooier. Muziek is daarvoor een zeer geschikt middel en samen zingen helemaal.

Zorgzaam

Als Zorg-Zangeres wil ik ervoor zorgen dat de mensen zich op hun gemak voelen en dat mijn repertoire optimaal aansluit bij wat zij graag zingen.

Contact opnemen

Heb je een vraag of zou je graag een Individuele Zangsessie voor jouw dierbare willen inplannen? Neem dan contact op met mij via 06-45604225 of info@barbaratine.nl, bezoek mijn website https://barbaratine.nl of vul onderstaand formulier in.