Liesbeth van Heijningen-Pieterse

Liesbeth van Heijningen-Pieterse Zorg-Zangeres Zingen in de Zorg

Zorg-Zangeres in Alphen aan den Rijn

Mijn naam is Liesbeth van Heijningen-Pieterse! Zingen was wat ik altijd wilde. Ruim 25 jaar heb ik onvergetelijke ervaringen opgedaan als zangeres.

In opleiding, training, bands, koren, maar vooral als solist met Portugese fado’s. Terugkijkend waren dat mooie tijden en processen, maar ik voelde dat ik mijn aandacht beter op mijn eigen levensproces kon richten. Zo kwam er een wending in mezelf, interesses en werk en werd duidelijk wat ikzelf klaarblijkelijk nodig had. Sinds enkele jaren werk ik met groot genoegen in de ouderenzorg, eerder als gastvrouw en nu als huiskamermedewerker in een verpleeghuis voor mensen met dementie. Wat ik belangrijk vind in mijn werk is, aanvoelen van emoties en behoeften van een cliënt, ondersteuning bieden, wat kan iemand nog wél, het geven van liefde en kennelijk vertrouwen. En vervolgens die mooie, waardevolle momenten ontvangen.

Toen ik van de opleiding Zorg-Zangeres hoorde en er meer over opgezocht had, zei alles in mij: “Dat ga ik doen!” Heel fijn dat ik ook hiermee een bijdrage kan leveren aan kwaliteit van leven en welzijn! Voor cliënten werken en met hen zingen verbindt, geeft plezier, ontspanning en energie. Zo is het gebruik van mijn stem voor groot publiek, naar klein, nóg meer betekenend. In de praktijk ervaar ik dat angst, verdriet of onrust, mede door de ruimte die we daaraan kunnen geven, verandert in rust. Wat er op de lange termijn mogelijk is, heb ik geleerd in de opleiding bij Maartje en hoop ik met toekomstige cliënten in de Individuele Zangsessies te ervaren.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met me opnemen!

Specialisaties van Liesbeth

Contact & Verbinding

In de belevingswereld stappen van de ander, openheid en intuïtief handelen zorgt voor écht contact

Zorgachtergrond

Ruime ervaring in de zorg

Creativiteit

Improviseren, schrijven, tekenen en/of spel

Contact opnemen

Heb je een vraag of zou je graag een Individuele Zangsessie voor jouw dierbare willen inplannen? Neem dan contact op met mij via 06-10250565 of liesbethpieterse@gmail.com of vul onderstaand formulier in.