Inge Brouwer

Inge Brouwer Zorg-Zangeres Zingen in de Zorg

Zorg-Zangeres in Amsterdam

Als docent zang heb ik jarenlange ervaring in het lesgeven aan zowel volwassenen als kinderen. Ik ben werkzaam bij Muziekschool Amsterdam. Daarnaast geef ik als zangeres kleine optredens bijvoorbeeld in verzorgingshuizen en werk ik mee aan grote producties in het theater de Munt. Omdat ik vaker gevraagd werd om bij zieke mensen thuis of in het ziekenhuis te zingen, kreeg ik interesse om de opleiding tot Zorg – Zangeres bij Maartje de Lint te volgen.

Individuele Zangsessie

Graag vertel ik u meer over de Individuele Zangsessies. Deze sessie is bedoeld voor uzelf of uw naaste met een vorm van dementie. In een Zangsessie gaan we samen zingen en soms ook naar muziek luisteren. Zangervaring is daarbij helemaal niet nodig, het gaat om het plezier en een fijne en verrijkende ervaring! Ondertussen komen er onbewust allerlei processen op gang die een zeer positieve invloed hebben bijvoorbeeld op het geheugen, motoriek, stemming en ontspanning. Vaak herinnert u zich opeens weer momenten van vroeger. Daar geven we samen aandacht aan. Mensen die wél zangervaring hebben, doordat ze bijvoorbeeld in een koor gezeten hebben of op zangles, zijn natuurlijk ook van harte welkom! We passen daar het repertoire op aan.

Kennismaking

Eerst maken we vrijblijvend kennis in een gesprek. Ik ben benieuwd van welke muziek u houd en wat u graag wil zingen. Sommige mensen vinden het fijn om liedjes uit hun jeugd te zingen, of kerkliederen, of musical-of cabaretliedjes. Maar ook andere genres zoals klassiek, jazz, pop, folklore of chanson zijn mogelijk. Ik stem de muziekkeuze zo veel mogelijk op u af, en kijk wat er op dat moment een geschikt lied is. Soms is iets actievere muziek prettig, of juist iets wat meer ontspanning of troost brengt. Deze Individuele Zangsessies zijn echt maatwerk! Door zo veel mogelijk op u af te stemmen, heeft u er het meeste baat bij. Graag vertel ik hier uitgebreid over in een kennismakingsgesprek en beantwoord ik uw vragen.

Specialisaties van Inge

Solo-optredens

Kleinschalige solo-optredens in een verzorgingshuis, kerk, ziekenhuis of bij u thuis. Ook voor speciale momenten.

Cursus Zingen

Cursus Zingen voor mensen uit de zorg, mantelzorgers of uit het onderwijs. Individueel, of in een kleine of grote groep.

Educatief Medewerker

Ik ontwikkel educatief materiaal bij concerten en theatervoorstellingen, voor het publiek of voor scholen (PO, VO, MBO, HBO).

Contact opnemen

Heb je een vraag of zou je graag een Individuele Zangsessie voor jouw dierbare willen inplannen? Neem dan contact op met mij via 06-41049095 of info@ingezingt.nl of vul onderstaand formulier in.