Francine Recca

Zorg-Zangeres in Maastricht

Beste, lieve lezer/es. In plaats van over mij schrijven, wil ik graag over u schrijven. Want dat ik ervaring heb en gekwalificeerd ben, vind ik een vanzelfsprekendheid. U leest deze pagina nu niet voor niets… Hoe kan ik u helpen? Want daar gaat het om…

  • Kan ik u en uw naaste met mijn zang en liederen verlichting brengen in zware tijden?
  • Zullen we ontdekken of uw naaste met dementie weer opbloeit van samen zingen?
  • Mag ik u helpen ontspanning te brengen in een lange dag?
  • Zou u het fijn vinden een leuke activiteit te hebben samen met uw naaste?
  • Of zou u de sessie juist gebruiken om even tijd aan uw eigen dingen te besteden?
  • Hoe kan muziek u helpen als praten niet meer verbindend is?

Ik ben er voor u. Het is mijn missie om mensen met geheugenproblemen en hun naasten positieve energie en meer zelfvertrouwen te geven. Door samen te zingen en door oprechte persoonlijke aandacht. Ik wil met de muziek die van nature in mij zit, graag verdriet verzachten en plezier vergroten. Zoekt u van harte contact en dan kijken we samen hoe ik voor u van waarde kan zijn.

Specialisaties van Francine

Muzikale Vakantie

Een privé concert vol zonneschijn met bekende Franse chansons, Italiaanse, Spaanse en Braziliaanse nummers.

Live Jukebox

Een solo concert ofwel met pianist/gitarist, waarbij men zelf favoriete bekende liederen kiest uit ons zeer brede repertoire.

Feest

Een sprankelende muzikale omlijsting bij uw gelegenheid, met een repertoire van meer dan 200 nummers in maar liefst 7 talen.

Contact opnemen

Heb je een vraag of zou je graag een Individuele Zangsessie voor jouw dierbare willen inplannen? Neem dan contact op met mij via 06-34308925 of info@francinerecca.com of vul onderstaand formulier in.