Cora van der Steeg

Cora van der Steeg Zorg-Zangeres Zingen in de Zorg

Zorg-Zangeres in Zwolle

Zingen is ontspannend, verbindend en ook nog eens heel gezond, daarom ben ik enthousiast om samen met u te zingen.

Als we samen zingen vind ik het belangrijk dat u zich veilig voelt en plezier kunt beleven aan het zingen. We gaan daarom samen op zoek naar liederen waar u van kunt genieten en die u graag zingt of hoort. Natuurlijk nemen we ook de tijd om te delen welke herinneringen en emoties erbij u boven komen door het zingen. Zo geven we een nog diepere waarde aan het samen zingen.

Ik heb ruime ervaring als zangdocente en zangeres zowel solistisch als in ensembles en koren. In de loop van de jaren heb ik mij steeds meer toegelegd op het zingen in verzorgings- en verpleeginstellingen. Daarnaast heb ik gewerkt als welzijnswerker bij senioren voor verschillende organisaties.

Als Zorg-zangeres ben ik werkzaam in de regio Zwolle maar het is ook mogelijk om in mijn atelier, naast de historische Kalkovens in Hanzestad Hasselt, te komen zingen. 

Voor meer informatie kunt u kijken op mijn website www.zingenmetcora.nl of contact opnemen via info@zingenmetcora.nl of 06-42430070.

Specialisaties van Cora

Zangworkshops

Workshops voor ontwikkeling van de stem of werken aan ontspanning.

Zing-Cirkel

Muziek en moeilijkheidsgraad aangepast aan mogelijkheden van de deelnemers.

Christelijke liederen

Christelijke liederen

Optredens als solozangeres voor traditionele christelijke- en kerkliederen. 

Contact opnemen

Heb je een vraag of zou je graag een Individuele Zangsessie voor jouw dierbare willen inplannen? Neem dan contact op met mij via 06-42430070 of info@zingenmetcora.nl of vul onderstaand formulier in.