Chaja van der Heide

Chaja van der Heide Zorg-Zangeres Zingen in de Zorg

Zorg-Zangeres in Bergen

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Chaja van der Heide. Van jongs af aan speelde muziek een grote rol in mijn leven. Ik studeerde op de Theaterschool in Amsterdam en studeerde in Kopenhagen af als CVT Zangdocente af aan het CVI Instituut. Daarnaast zong ik naast mijn studie in ensembles met zeer uiteenlopende stijlen en voor diverse leeftijdsgroepen. Met muzikaal duo “Professor Russolo” en “Muziek Nostalgique zing ik al jaren voor ouderen in verzorgingstehuizen en in het OLVG Ziekenhuis Amsterdam op de afdelingen geriatrie en psychiatrie. Zo is er een grote affiniteit en liefde voor het zingen met ouderen ontstaan. Ik voelde een sterke behoefte om me nog verder te verdiepen in het werken met ouderen en volgde daarom met veel plezier de opleiding tot Zorg-Zangeres bij Maartje de Lint.

Als Zorg-Zangeres kom ik graag bij u thuis om samen te zingen en te horen waar uw muzikale wensen liggen!  Afstemmen op de ander is mijn tweede natuur naast het contact te maken via de muziek en mijn stem. Door samen met mij te zingen worden bij uw dierbare met dementie weer slapende en verwaarloosde netwerken in het brein geactiveerd, en opent het o.a. weer de deur naar het muzikale en emotionele geheugen. Een Individuele Zangsessie geeft uw dierbare daarom vrijwel altijd positieve energie. Mensen voelen zich weer meer bezield, weer ‘meer mens’. Ik vind het geweldig om mijn ervaring en kennis op deze wijze te mogen inzetten en meer kwaliteit van leven te mogen bieden aan mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Specialisaties van Chaja

Duo Nostalgique

Een feestelijk programma voor ouderen in verzorgingshuizen en wijkcentra. Met herkenbare liedjes uit de tijd van de radio.

De Stemboom!

Stemlessen speciaal voor zangers, sprekers of mensen met stemproblemen. Vraag mij naar de mogelijkheden.

Stoelmassage

Ik kom graag bij uw bedrijf langs voor een ontspannende massage van uw medewerkers. Vergoeding vanuit ARBO.

Contact opnemen

Heb je een vraag of zou je graag een Individuele Zangsessie voor jouw dierbare willen inplannen? Neem dan contact op met mij via 06-27424824 of chajavanderheide@gmail.com of vul onderstaand formulier in.