3 gratis afleveringen van Zing-Cirkel-Online!

We doen graag wat extra’s voor jullie als positieve ondersteuning in corona tijd. Een hart onder de riem voor jullie goede zorgen, liefdevolle aandacht, energie en tijd voor de mensen met dementie. Een cadeau waarmee je samen kunt gaan zingen om het gevoel van welzijn en levensgeluk van mensen met dementie te verhogen:

3 gratis afleveringen van Zing-Cirkel-Online PRO

Zing-Cirkel-Online is een interactief meezing-programma met meer dan 80 liedjes, verdeeld over 16 afleveringen, met inspirerende ideeën om te gaan zingen op speciale momenten van de dag. Vul jouw voornaam en e-mailadres in en de komende 3 weken ontvang je elke week een aflevering helemaal gratis in je inbox!

Met deze tips van Maartje haal je het meeste uit de afleveringen:

  • Kies een fijn moment van de dag, bijvoorbeeld na de middagrust.
  • Maak een mooie, ruime kring voor de tv. Ook al ben je maar met een kleine groep, elkaar zien zingen werkt namelijk aanstekelijk!
  • Heb jij geen smart tv? Verbind dan je iPad of laptop met de televisie. Klik hier voor een instructievideo van de Consumentenbond.

Laatste kans!

De eerste 3 afleveringen van Zing-Cirkel-Online zijn tijdelijk helemaal gratis te bekijken. In ruil vragen we alleen jouw naam en e-mail om ze naar je inbox te sturen. Met wie ga jij samen zingen?

Stuur mij de gratis afleveringen
Zing-Cirkel-Online-PRO