Zing-Cirkel-Online-PRO Welkom

Zing-Cirkel +Pakket

Welkom op de informatie pagina van het Zing-Cirkel +Pakket!
Met het Zing-Cirkel +Pakket krijgt de locatie van jouw zorginstelling ondersteuning op afstand om samen zingen te gaan inzetten op de dagelijkse werkvloer. Wij steunen je bij iedere stap op de weg met een afgepast programma voor jouw en je collega’s!

Aan de slag op jouw locatie!

Nu extra voordeel en ondersteuning met het Zing-Cirkel +Pakket, en volledig coronaproof!

Dit is wat je gaat ontvangen:

  • Toegang tot Zing-Cirkel-Online: voor jou en alle collega’s op jouw locatie
  • De E-learning ‘Ik Zing in de Zorg!’ voor jou en maar liefst 9 van jouw collega’s: leer hoe je zingen nog beter kunt inzetten tijdens dagelijkse zorg momenten (t.w.v. €1490)
  • Adviesgesprek van twee keer 1 uur met Maartje via Zoom: stel al je vragen over hoe jouw locatie moeiteloos het +Pakket kan integreren (t.w.v. €240)
  • Zing-Cirkel Draaiboek: leer hoe je de Zing-Cirkel activiteit zo goed mogelijk kunt organiseren
  • 10 Zing-Cirkel-Muziekboeken: extra ondersteuning tijdens het zingen en als -letterlijk- houvast voor de mensen met dementie (t.w.v. €249,50)

De totale waarde van het +Pakket is ruim €1979,50. Maar omdat we zo veel mogelijk mensen willen helpen bieden we dit +Pakket nu aan voor slechts €997 per locatie. Dat is dus bijna €1000 korting!

Dit zegt activiteitenbegeleidster Jolanda Been van Topaz Zuydtwijck over het +Pakket: “Ik werk ondertussen al weer heel wat jaren samen met Maartje, we hebben vanaf dag één een superklik. Het +Pakket is zo compleet; het zorgt er voor dat ik op afstand, en met coaching via Zoom van Maartje, zelf aan de slag kan om het samen zingen op de werkvloer in te zetten, ideaal in deze tijd!”

Zo werkt het Zing-Cirkel +Pakket

Zingen in de Zorg Opleiding Supervisie

Kopen & Plannen

Na je aanschaf in de winkel neemt Maartje contact op om het eerste advies gesprek in te plannen met de contactpersoon ter plaatse en legt stap voor stap uit hoe jullie op kunnen starten. Samen bepalen we het ideale tijdplan voor jouw locatie.

Zingen in de Zorg Opleiding Les 4

Materialen

De 10 teamleden ontvangen de
E-learning Ik Zing in de Zorg! via de mail en kunnen aan de slag met de lessen. Ondertussen komen de Zing-Cirkel Muziekboeken binnen en kunnen jullie de eerste stappen zetten met het draaiboek en de Zing-Cirkel Online.

Zingen in de Zorg Opleiding Les 1

Bewust bekwaam

Steeds makkelijker gaan jullie de geleerde lessen inzetten. Je kent en gebruikt steeds meer liedjes tijdens de dagelijkse zorg. Een afsluitend adviesgesprek inclusief Q&A met Maartje beantwoord de laatste vragen. Je bent geïnspireerd aan het werk.

Dit is de kracht van het Zing-Cirkel +Pakket

? Bepaal je eigen agenda

Als locatie bepaald een centrale contactpersoon wanneer jullie op de locatie gaan starten. Als -samen met Maartje- het startpunt is bepaald, het adviesgesprek ingepland, en de mailadressen van de 10 medewerkers bekend zijn wordt de E-learning opgestart, de Zing-Cirkel Muziekboeken opgestuurd en het draaiboek gedeeld. Ook wordt direct het afsluitende adviesgesprek met Q&A voor alle 10 medewerkers ingepland.

? Leren tijdens de Zing-Cirkel-Online én de E-learning Ik Zing in de Zorg!

Al tijdens de afleveringen van Zing-Cirkel-Online start het leren, simpelweg in de praktijk tijdens het samen zingen, zo werkt het! Maartje geeft bij elke lied een persoonlijke boodschap mee zodat je, naast heerlijk samen zingen, nóg meer met het lied kan doen. Ook tijdens het volgen van de E-learning Ik Zing in de Zorg! ontvang je voorbeeld liedjes die je direct dezelfde dag kunt inzetten op de werkvloer.

? Inspiratie in de huiskamer met het Zing-Cirkel Muziekboek

Het Zing-Cirkel Muziekboek is niet zomaar een muziekboek. Het is specifiek gemaakt voor de mensen met dementie. Met alles is rekening gehouden: Lettertype, lettergrootte, kleur van de bijpassende afbeeldingen en de veelzijdigheid van het repertoire. Want ieder mens heeft een unieke muzikale geschiedenis waar we rekening mee willen houden. Leg het boek op tafel in de huiskamer of laat het de bewoner meenemen naar de kamer. Zo zul je langzaam de voorkeur van iemand leren kennen en steeds beter kunnen afstemmen op de persoonlijke wensen.

? Methodiek & Wetenschap

Bij Zingen in de Zorg werken we met onze eigen BASE methodiek: Brain Awakening Singing Education. Omdat wij weten dat samen zingen vele hersengebieden stimuleert en zelfs ontwikkeling op gang kan brengen. Op de wetenschapspagina vind je meer interessante informatie over BASE en ook de namen van de wetenschappers waar wij met regelmaat contacten mee onderhouden, om nieuwe inzichten en ontwikkelingen uit te wisselen.

Zingen in de Zorg Opleiding

“Ik ervaar bij de bewoners dat samen zingen hen intens gelukkig maakt. Het is als een taal die meer zegt dan 1000 woorden!”

Jolanda, Activiteitenbegeleider Topaz Zuydtwijck

Start vandaag!

Start vandaag nog met Zing-Cirkel +Pakket! Een makkelijke, praktische en interactieve manier om vanaf morgen zingen in de zorg te implementeren in de huiskamer en op de werkvloer. Geen moeite, wel resultaat. Daar wil je mee aan de slag!