Zing-Cirkel-Online-PRO Welkom

Zing-Cirkel-Online

Met de Zing-Cirkel-Online heb je altijd een zangeres op zak en is zo jouw steun en toeverlaat tijdens de zorg!

Wat is de Zing-Cirkel-Online?

De Zing-Cirkel-Online is een interactief online samenzang-programma, met meer dan 80 liedjes! Nederlandse liedjes, musicalnummers, jazz én klassiek in wel 8 verschillende talen! Mét daarbij praktische toepassingen om zingen in te zetten tijdens de zorg. Met één druk op de knop zijn we bij jou in de huiskamer om je muzikaal te ondersteunen en te inspireren.

Heb je de Zing-Cirkel-Online al in huis en wil je inloggen? Klik hier!

Zo werkt het

Zingen in de Zorg Opleiding Supervisie

Inloggen

Krijg onbeperkt toegang tot een eigen omgeving met Zing-Cirkel-Online. Op elk moment en elk scherm!

Zingen in de Zorg Opleiding Les 4

Kiezen

Kies uit 16 afleveringen met ruim 80 liedjes. Voor iedereen zitten er wel een paar favorieten tussen!

Zingen in de Zorg Opleiding Les 1

Afspelen

Speel afleveringen heel eenvoudig af: met één druk op de knop start de video. Meer hoef je niet te doen!

Dit is de kracht van Zing-Cirkel-Online

📅 Bepaal je eigen agenda

Jij bepaalt je eigen agenda! De Zing-Cirkel-Online volg je als het jou past. Alles staat online en is onbeperkt voor je beschikbaar. Zo worden het implementeren van zingen in de zorg wel heel makkelijk!

🎶 Leren tijdens het zingen

Leren tijdens het samen zingen, zo werkt Zing-Cirkel-Online! Maartje geeft bij elke lied een persoonlijke boodschap mee zodat je, naast heerlijk samen zingen, nóg meer met het lied kan doen.

🔬 Gesteund door de wetenschap

Verbindingen leggen, dat is wat zingen doet. Verbindingen in het menselijk brein, in ieders lichaam, ieders ziel. En het smeedt verbindingen tussen mensen. Zingen brengt mensen samen. En van samen worden mensen vaak blij en voelen ze zich weer meer mens!

Zingen in de Zorg Zing-Cirkel-Online PRO Geen Tijd

“Maar ik heb geen tijd!”

Er wordt genoeg gepraat over de waarde van muziek en zingen in de zorg. Mooie verhalen, maar hoe ga je dat implementeren? Waar moet je beginnen? En waar haal je de tijd vandaan om het allemaal te organiseren?

Je moet al zoveel veel en je hebt vaak zo weinig tijd. Toch voel je je enorm betrokken. Je hebt een groot hart, je wilt de beste zorg verlenen. Je hebt mooie, inspirerende en creatieve ideeën genoeg…

Maar je weet alleen niet waar je de energie vandaan moet halen, er wordt veel van je gevraagd. Kon je maar even bijtanken.

Zingen in de Zorg Zing-Cirkel-Online PRO Voordelen

Wij zijn er voor je.

Met Zing-Cirkel-Online heb je altijd een zangeres op zak. Op afroep. Geen ingewikkelde aanvragen, geen wachttijd. Met één druk op de knop verschijnt Maartje bij jou op de tv. Met heel veel liedjes in 16 afgepaste afleveringen van dertig minuten, met ondertiteling.

Tijdens het zingen ontstaat heel makkelijk contact. Met samen zingen geef je iedereen een stem: niet alleen de ander, maar ook jezelf! Spelenderwijs leer je er zomaar allerlei liedjes bij die je, als je wilt, ook kunt gebruiken bij het helpen douchen, aankleden, eten, wandelen, afscheid nemen of slapen gaan!

Zingen brengt je in het moment. Even geen planning, geen agenda. Even een half uur niets anders dan ademen, klinken en energie op doen. Voor iedereen die mee doet brengt dat ontspanning en harmonie.

“Ik ervaar bij de bewoners dat samen zingen hen intens gelukkig maakt. Het is als een taal die meer zegt dan 1000 woorden!”

Jolanda, Activiteitenbegeleider Topaz Zuydtwijck

Hoeveel kost het eigenlijk?

Voor €97 haal je Zing-Cirkel-Online al in huis!

Ja, je leest het goed: voor slechts €97 kun je starten met Zing-Cirkel-Online! Dit is een éénmalige all-in prijs waarvoor je onbeperkt toegang krijgt tot alle liedjes (meer dan 80 in 8 talen!) van Zing-Cirkel-Online.

Wil je aan de slag op de locatie van jouw zorginstelling?

Kies dan voor extra voordeel en ondersteuning met het Zing-Cirkel-Online +Pakket:

(We hebben het voor deze tijd volledig coronaproof voor je gemaakt)

  • Onbeperkt toegang tot Zing-Cirkel-Online: voor jou en alle collega’s op jouw locatie (t.w.v. ~€970)
  • De E-learning ‘Ik Zing in de Zorg’ voor jou en maar liefst 9 van jouw collega’s: leer hoe je zingen nog beter kunt inzetten tijdens dagelijkse zorgmomenten (t.w.v. €590)
  • Adviesgesprek van 1 uur met Maartje via Zoom: stel al je vragen over hoe jouw organisatie meer muziek kan inzetten tijdens de zorg (t.w.v. €100)
  • Zing-Cirkel Draaiboek: leer hoe je de Zing-Cirkel activiteit zo goed mogelijk kunt organiseren
  • 10 Zing-Cirkel-Muziekboeken: extra ondersteuning tijdens het zingen en als -letterlijk- houvast voor de mensen met dementie (t.w.v. €269)

De totale waarde van het +Pakket is ruim €1923. Maar omdat we zo veel mogelijk mensen willen helpen met Zing-Cirkel-Online bieden we dit pakket nu aan voor een eenmalige prijs van slechts €997 per locatie. Dat is dus bijna €1000 korting!

Twijfel je nog?

Met iets nieuws beginnen is niet niks, maar maak je geen zorgen. We hebben hieronder alle voordelen van Zing-Cirkel-Online op een rij gezet.

✅ Ruim 80 liedjes in 8 verschillende talen
✅ Makkelijk, praktisch en interactief
✅ Onbeperkt toegang op elk scherm
✅ Zet de liedjes aan wanneer het uitkomt
✅ Altijd en op elk apparaat te bekijken
✅ Leren tijdens het samen zingen
✅ Maak makkelijker contact tijdens het zingen
✅ Verbeter de kwaliteit van leven van mensen met dementie

Veelgestelde vragen

Is Zing-Cirkel-Online een activiteit?

Ja en nee: elke aflevering van Zing-Cirkel-Online bestaat uit een half uur samen zingen. Dat is natuurlijk heerlijk om te doen. Tegelijk is het, door mijn gesproken bijdrage bij ieder lied, een interactieve training waarbij je tijdens het samen zingen gaat leren om steeds vaker muziek in te zetten tijdens de zorg.

Kan iedereen werken met Zing-Cirkel-Online?

Ja, iedereen in de huiskamer thuis en van een zorg- of dagopvanglocatie kan er mee werken. Je kunt het aanzetten op een smart TV of door een laptop of iPad met een TV te verbinden. Ook kan er op de kamer van een bewoner op een smartphone mee gewerkt worden

Hoe kan ik inloggen op Zing-Cirkel-Online?

Als je Zing-Cirkel-Online aanschaft, krijg je een persoonlijke code toegestuurd waar jij (en je collega’s) mee kunnen inloggen. Op deze eigen online omgeving staan alle afleveringen van Zing-Cirkel-Online. Je kunt inloggen via deze pagina: https://zingenindezorg.nl/zing-cirkel-online/inloggen/

Wij zijn een zorglocatie en willen starten met het +Pakket. Hoe kunnen wij de e-learning volgen?

Als je het +Pakket kiest (aan te raden voor zorginstellingen!) dan hebben jullie, naast alle andere extra’s, toegang tot de E-learning Ik Zing in de Zorg! Na aanschaf ontvangen jullie instructies om met in totaal 10 collega’s te starten. De zes lessen (ongeveer twintig minuten per les) kunnen jullie onbeperkt en op een voor jullie goed moment volgen.

Is het nodig om ervaring te hebben met zingen?

Dat is juist het fijne: iedereen kan de Zing-Cirkel-Online en de e-learning Ik Zing in de Zorg! meezingen en volgen. Het is praktijkgericht en gemaakt voor iedereen. Het is zoals je dat noemt ‘learning by doing’, leren terwijl je het doet! En zing jij al? Fantastisch! Dan hoop ik je extra inspiratie te kunnen meegeven!

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via info@zingenindezorg.nl of +31 6 5577 4660.

Laatste kans…

Start vandaag nog met Zing-Cirkel-Online. Een makkelijke, praktische en interactieve manier om zingen in de zorg te implementeren in de huiskamer en op de werkvloer. Geen moeite, wel resultaat. Daar wil je mee aan de slag!